Utdannelsesleder og hovedunderviser
Phone: 910 01 921
E-mail: info@creationwork.org

Barbra Coco Laurré har siden 1985 jobbet med meditasjon, mindfulness og personlig utvikling. Som mindfulnesslærer har hun en 3-årig mindfulnessinstruktør utdannelse fra Danmark. Hun er også sertifisert MBSR & MBCT Mindfulnessinstruktør (IMA) og sertifisert MBCL instruktør (mindfulness compassionate living). Hun har jobbet som underviser i personlig utvikling i mer enn 38 år, samt undervist og utdannet undervisere i en årrekke.

Ut over sin lange undervisningserfaring som kursholder, underviser og kreativ formidler er hun utdannet konfliktløser (CFK) og sertifisert psykoterapeut (MPF). Hun har mange års erfaring i arbeidet med familiekonstellasjon og er utdannet av Bert Hellinger.

Sammen med Eline Monrad Vistven holder hun årligt meditasjons og stillhetsretreats i Norge og Danmark.

Barbra har foruten en 5-årig grunnutdannelse som skuespiller og stemmeterapeut i Schweiz, arbeidet med kropp, sinn og bevissthet i mere enn 40 år, og utforsket både østlige og vestlige utviklingsprinsipper med fokus på selvutvikling, mindfulness og menneskelig potensiale.

Hun har arbeidet med stemme, kropp, den personlige formidling, meditasjon, og kreativt uttrykk siden 1981, og grunnla som pioner på sitt område, et senter i København i 1995.

Barbra tilbyr også individuell psykoterapi, parterapi, coaching, og individuell mindfulnesstrening og stressmestring.

Hun arbeider daglig med formidling av mindfulness i forbindelse med stressmestring, og har gode resultater i behandlingen av stress, angst, prestasjonspress og depresjon.

Barbra har dessuten undervist en årrække ved Norges Musik Højskole, er forfatter (medlem av NFFO), og en  prisbelønnet dokumentar filmskaper ( https://birdiefilm.com/ )

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere