MBSR mindfulness stressreduksjonskurs

mbsr/mindfulness og stressreduksjon kurs

Lever du ditt liv – eller prøver du å overleve stresset?
Vårt MBSR mindfulnesskurs handler om stressreduksjon, livskvalitet og nærvær.

Dette kurs i minsfulness vil gi deg læring for livet. Du lærer å bruke mindfulness som hjelp til stressmestring og stressreduksjon. Du vil få større selvinnsikt, bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønske å leve. Du vil også få gode redskaper til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress og opleve økt livskvalitet og større nærvær i hverdagen.

Er du i tvil om noe? Vi sidder klar til at hjelpe på telefon eller email.

8-ukers MBSR kurs vil gi deg

  • effektive verktøy for stressmestring i hverdagen, hjemme og på jobb.
  • du vil lære om mindfulness og hva mbsr mindfulness kan gjøre for deg.
  • du vil erfare velutprøvde teknikker og metoder som skaper overskudd og velvære.
  • større innsikt i sammenhengen mellom tanker, følelser og stress.
  • redskaper til å møte det som er vanskelig i livet, med større ro og aksept.
  • teknikker til å håndtere negative tanker og følelser mere hensiktsmessig og forsterke en positiv utvikling.
  • trening i effektive teknikker til økt livskvalitet.

Dette MBSR kurs Oslo inneholder både teori og praksis, og baserer seg på teoretisk opplegg, øvelser, egen erfaring, samtaler og refleksjon.

8-ukers MBSR mindfulness kurs Oslo

Vårt MBSR Mindfulness kurs henvender seg til deg som er interessert i et velfundert kurs i mindfulness. For å høre mer om kurset, og finne ut av om det er noe for deg, kontakt oss gjerne for en gratis individuell samtale før du melder deg på.

I Mindfulness MBSR 8 ukers programmet er fokus på hvordan vi kan redusere stress i en utfordrende og ofte hektisk hverdag, og hva vi kan gjøre for å stå stødig i en tid med mange utfordringer.

Mindfulness er gjennom flere tusende år blitt formidlet som en vei til dypere selvinnsikt og medfølelse. I dag er metoden utbredt og tilgjengelig for alle i en moderne form, og brukes inn i et mangfold av suksessfulle ledelseskulturer.

MBSR Mindfulness har også vunnet stor annerkjennelse innen psykologi og kognitiv terapi, og vist seg svært anvendelig i relasjon til angst, depresjon og smerte (MBCT).

MBSR Oslo – Mindfulness i Oslo

Dette 8 ukers MBSR kurs i Oslo (Mindfulness Basert Stress Reduksjon), utviklet av Jon Kabat-Zinn, ligger til grunn for mye av den evidensbasert forskningen som er gjort på mindfulness i forbindelse med stressreduksjon og økt livskvalitet. Forskningen viser, at om man følger denne treningen i 8 uker, er det synlige endringer i hjernen i områder som omhandler å takle stress. Forskning bekrefter også positive endringer i form av økt livskvalitet, ro og nærvær ved vedvarende trening.

Her kan du lese litt om historien og forskningen omkring MBSR

Kursholder er mindfulnessunderviser og sertifisert MBSR/MBCT og MBCL Mindfulnessinstruktør Barbra Coco Laurré.

«Essensen av mindfulness er å være nærværende i ditt liv. Det er å kunne flytte oppmerksomheten fra der du synes du «burde være», til her og nå. Å kunne flytte oppmerksomheten fra fortid og fremtid inn i nuet, lærer oss at det er her livet leves og oppleves.»

– Barbra Coco Laurré

Kursinformasjon

Tid

8 ukers MBSR – mindfulness kurs våren 2022:
8 samlinger:
10. mars, 24. mars, 31. mars, 7. april, 21. april, 28. april, 5. mai, 12. mai
Hver samling er fra kl. 18.30 – 21.00

Pris og påmeldning

4.900.- inkl. kurshåndbok, og lydfiler.

Påmeldingen er bindende.

Sted

Sted

Creationwork
Furukollen Helsehus

Otto Sverdrups vei 9, 1337 Sandvika,

Klikk for veibeskrivelse her

Du kan planlegge din reise med Ruter her

Kontakt

For at høre mere om MBSR-kurset, og finne ut av om det er der rette for deg, er du velkommen til å ringe for en uforpliktende samtale innen eventuel påmelding.

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Referanser

«Barbra er troverdig og jordnær, og lite selvhøytidelig er hun åpen for ulike innspill og erfaringer. Her er ingen «dogmatiker».

Lege/psykiater

39 år

«Takk for et bra kurs med mye ‘livsvisdom’. Jeg blev bedre kjent med meg selv, hvordan jeg kommunisere og har fått en mere vennlig og aksepterende holdning overfor meg selv og andre. Godt å høre om andre der har samme tanker/utfordringer som meg.»

Advokat

33 år

«Det jeg har lært disse ukene har ført til en grunnleggende endring i meg, som gjør at jeg kan stå i utfordrende og belastende situasjoner på en bedre måte enn tidligere, mer stødig og rolig. Samtidig har det ført til en grunnleggende indre ro. Mer tilstedeværende og oppmerksom. Jeg er veldig takknemlig for å ha lært dette!»

Diplomert samtalecoach

48 år

«Solid undervisning! Har lært hvor vittig det er å stille spørsmål, mange spørsmål. Jo mere bevist jeg er, jo flere muligheter dukker opp. Kursholder er et levende bevis på at dette funker. Hun skaper trygghet.»

Fotterapeut

40 år

«Progresjonen i mindfulnesskurset var logisk lagt opp ved at vi gradvis fikk større innsikt og erfaring. Variasjon i metoden var meget nyttig, og der var alltid rom for kommentarer og flotte svar fra kursholder som er trygghetsskapende og har en fin bruk av humor.»

Høyskole lektor

54 år

«Barbra er vennlig og imøtekommende og har ønsket meg velkommen på en slik måte at jeg har gledet meg til å komme hver gang. Hun er profesjonell, interessert og kunnskapsrik, har humor og er raus med at én bare må ta kontakt hvis noe er uklart.»

Sykepleier

51 år

«Dette mindfulness MBSR kurs virker! Opplegget er inspirerende, og instruktørene er veldig inspirerende og dyktige. De gir svært god veiledning med stoff til ettertanke, og skapte et hyggelig og trygt miljø med plass til alle. Jeg har fått verktøy lært teknikker som gir meg større ro. Kurset har gitt meg store opplevelser, satt i gang prosesser og gitt meg tid til refleksjon.»

Administrator, 65 år

«Barbra er en fremragende formidler og pedagog, og faglig meget sterk. Jeg har gått mange kurs, men hun er nok den beste kursholder jeg har hatt. Morsom å tilstede.»

Journalist

49 år

«Kursholder Barbra Coco Laurré er svært kunnskapsrik, god pedagog og en glitrende veileder.»

Lege

54 år
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere