Mindfulness coaching

mindfulness coaching

Dette tilbudet er for deg som ønsker et personlig og mer individuelt tilpasset mindfulness forløp, der du kan jobbe med egen mindfulness coach og oppleve skreddersydd coaching til dine behov.

Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Med en mindfulness coach vil du oppleve å kunne jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom mindfulness. Det finnes stort sett ingen grenser for hva du kan arbeide med sammen med din mindfulness coach, og du vil få stor glede av de redskaper som meditasjon og mindfulness gir deg.

Forløpet gir plass til både personlig samtale og dermed også skreddersydde løsninger fra din mindfulness coach. Gjennom intensiv, individuell coaching vil du lære hvordan mindfulness kan åpne opp sinnet ditt for nye veier, løsninger og muligheter, som du aldri har sett før. Du vil utvide dine horisonter og utvikle deg på et personlig plan.

Du får selvfølgelig med deg masse redskaper og verktøy som du kan jobbe videre med hjemme, slik at du kan fortsette din utvikling. På den måten kan en mindfulness coach hjelpe deg til å få mer ut av din meditasjon og mbsr, og du vil kanskje oppleve at hverdagens utfordringer blir enklere for deg å håndtere i fremtiden. Slik henvender mindfulness coaching forløpet seg både til spesifikke, personlige problemstillinger, men også til mer generelle problematikker som du kan få hjelp til å håndtere bedre fremover.

Kontakt oss hos Creationwork for å høre mer om forløpet eller booke din time til en mindfulness coach. En investering i deg selv, din indre ro og sinnet ditt, som vil gavne deg både her og nå, og som også vil hjelpe deg videre på livets vei.

Kursinformasjon

Pris og booking av time

Pris: 1100,- pr. time

Kontakt

Kontakt gjerne Barbra for å avtale en time på
Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere