Medisinsk yoga og meditasjon kurs

Ingen kjenner deg bedre enn deg selv.

Her får du et spennende meditasjon kurs som hjelper deg til å håndtere forskjellige problemstillinger som du møter i hverdagen. Mindfulness meditation er en effektiv måte til å redusere stress og forbedre sitt psykiske velvære på. Mange av oss sliter med disse ting i hverdagen, og kan mangle noen redskaper til hvordan vi best håndterer og arbeider med de utfordrende situasjoner vi møter i løpet av livet. Kan du svare ja til følgende spørsmål, da er kurset helt sikkert relevant for deg:

  • Ønsker du å øke livskvaliteten?
  • Eller utsettes du for mye mentalt eller fysisk stress?
  • Kanskje er du plaget med negative tanker?
  • Eller kanskje du har null energi?

Vi i Creationwork har i en årrekke hjulpet mennesker som har slitt med disse problemstillingene.

Som kursinstruktører innen mindfulness meditasjon kurs, opplever vi at samfunnet ikke er tilrettelagt for psykisk helse når alt skal gå raskere. Samtidig er det ikke alltid aksept for psykiske plager, spesielt fordi de er svært «usynlige» for omverden. Det betyr at mange sliter med stress, enten som følge av tidligere hendelser, eller som direkte effekt av en travel hverdag med alt for høyt tempo.

Kroppens reaksjoner på stress, sykdom, miljøpåvirkninger, sjokk/traume eller andre utfordringer som gir fysiske utslag, kan i mange tilfeller støttes og justeres psysisk. Du kjenner deg selv aller best, og derfor er du den nærmeste til å forstå og kjenne på de signaler som kroppen sender deg. Dette betyr også at det er helt essensielt for kroppen å ha deg med på laget i prosessen med å bli frisk eller finne tilbake til en grunn-energi igjen.

Akkurat dette kan du få verktøy, inspirasjon og hjelp til gjennom et dette meditasjon helgekurs. Øvelsene du får gjennom mindfulness meditation vil være grunnleggende for nesten enhver situasjon, og erfaringen viser at de er immunstyrkende, balanserende og frisettende. Derfor er det noe du kan anvende i hverdagen for å finne ro og nærvær når du trenger det mest. Vi i Creationwork gir også individuell behandling og personlig oppfølging om du ønsker det.

Medisinsk yoga

Basert på arbeid med klienter, anatomikunnskap, energibevissthet og innsikt i kraften av nærvær, har Eline Monrad Vistven utviklet meditasjoner og øvelser som bidrar til å styrke deg om du har helsemessige utfordringer. Medisinsk yoga, eller mediyoga, kan være med til å styrke deg både fysisk og mentalt, og gir deg redskaper til å håndtere stress og utfordringer på en mer hensiktsmessig måte.

Kroppens reaksjoner på stress, sykdom, miljøpåvirkninger, sjokk/traume eller andre utfordringer som gir fysiske utslag, kan i mange tilfeller støttes og justeres psykisk. Det finnes ingen andre som forstår kroppen din like godt som deg, og derfor er du den absolutt beste til å kjenne på kroppens signaler. Gjennom medisinsk yoga og meditasjon kan du forbedre ditt utgangspunkt, bli mer frisk og finne tilbake til din grunn-energi.

Øvelsene du får baserer seg på mediyoga og mindfulness meditasjon. De vil være grunnleggende for nesten enhver situasjon, og erfaringen viser at de er immunstyrkende, balanserende og frisettende. Derfor kan de både hjelpe på aktuelle problemstillinger, men også være en hjelp i fremtiden når du møter andre utfordringer eller motgang i livet.

Eline gir også individuell behandling og personlig oppfølging innen mediyoga og meditasjon om du ønsker det. Er du interessert i medisinsk yoga, da kan det være utrolig brukbart for deg å få kjennskap til flere redskaper som du kan anvende i hverdagen for å øke ditt psykiske og fysiske velvære og styrke sinn og helse.

Kontakt

Eline på e-post: eline.vistven@gmail.com

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere