Uttrykksterapi

Uttrykksterapi

Uttrykksterapi er en kreativ dynamisk terapiform som involverer hele mennesket.

Når vi bruker oss selv og vårt uttrykk i det terapeutiske rommet gir vi plass til de skapende kreftene som bor i oss. Derfor ser vi på deg som helhet, og hjelper deg til hvordan du best mulig kan uttrykke deg selv på forskjellige måer i livet.

Uttrykksterapi er bygget opp rundt et individuelt forløp der den terapeutiske prosessen utfolder seg gjennom kreativt uttrykk.

Vi kan jobbe med å skrive og male prosesser, dans og bevegelsesterapi, dynamisk stemmetrening, sang, visualisering, rollespill, drømmearbeid, meditasjon, nærvær, fordypelse og refleksjon. Det finnes stort sett ingen grenser for hvilken del av uttrykket ditt du ønsker å jobbe med, og uttrykksterapi kan være effektivt for en rekke forskjellige problemstillinger. Det hjelper deg til å utvikle deg på mange områder og forbedrer ditt uttrykk.

Hvis du har en spesifikk uttrykksform du gjerne vil jobbe gjennom i løpet av uttryksterapi, da gjør vi det. På den måten blir terapi sessionen også skreddersydd etter dine individuelle ønsker og behov, slik at du får mest mulig ut av forløpet og får med hjem noen redskaper som er relevante for deg.

Forløpet med uttrykksterapi kan frisette uttrykket ditt og stimulere kreativiteten din, og på samme tid bearbeide vanskelige og dyptgående temaer.

Kursinformasjon

Booking av time

Kontakt

Kontakt gjerne Barbra for å avtale en time på
Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Sted

Creationwork
Sankt Olavs gate 32
0166 Oslo
(inngang fra Christian IV`s gate, ved Aimo Park)

Klikk for veibeskrivelse her

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere