Mindfulness helgekurs i Oslo

Mindfulness helgekurs i Oslo

Dette mindfulness helgekurs vil helt sikkert inspirere deg!

Søker du et mindfulness helgekurs der du kan utforske en av tidens mest anerkjente metoder til stressreduksjon og økt nærvær?

Vi vil trene oppmerksomt nærvær, styrke kontakten til kroppen, og gjennom kognitive og meditative øvelser trene sinn og sanser til større nærvær og mindre stress.

Mindfulness helgekurs inneholder både teori og mye praksis, så du kan erfare hva mindfulness kan gjøre for deg. Mange opplever at mindfulness gir større ro, nærvær og glede, og økt livskvalitet.

Kurset gir deg en god introduksjon til mindfulness.

Du vil få gode øvelser til å håndtere fysisk, psykisk og mentalt stress, øvelser du også kan jobbe videre med på egen hånd etter kurset.

Du vil lære mindfulness-meditasjon, – kunsten å være her og nå – en praksis som du også kan jobbe videre med etter mindfulness helgekurset.

Kursholder

Barbra har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktør utdannelse fra Danmark, og er sertifisert MBSR & MBCT Mindfulnessinstruktør (IMA). Hun har mer enn 30 års undervisningserfaring.

Ønsker du å fordype deg ytterligere i mindfulness etter dette mindfulness helgekurs, er det muligheter for å delta på fortsetterkurs.

Kursinformasjon

Tid

1. – 2. februar 2020
Lørdag kl. 10-16
Søndag kl. 10-16

Pris og påmeldning

4.300.- inkl. kursmateriale og CD.
Påmeldingen er bindende.

Sted

Creationwork, Grinidammen 10 1359 Eiksmarka

Kontakt

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Abonner på vårt nyhetsbrev