Systemisk oppstilling og familiekonstellasjon

systemisk oppstilling og familiekonstellasjon

Har du en familie relatert problematikk, utfordringer i parforholdet eller et personlig tema du gjerne vil jobbe med, kan konstellasjons-arbeidet være en inspirerende og veldig god hjelp på veien.

Du er velkommen til en spennende oppstillings aften hvor du har mulighet for at oppstille problematikker som du gjerne vil have en dypere forståelse av, eller finne hjelp til at løse.

  • Oppstillingsarbeidet kan åpne for nye måte at forstå os selv, hinannen og verdenen på.
  • I familieoppstilling og annet oppstillingsarbeid bevisstgjøres dynamikken i vår relasjoner. Skjulte roller og mønstre bliver synlige, og forløsning av tilsynelatende uløselige konflikter kan blive mulige.
  • En metode med et stort potensial i en brytningstid der krever mod til forandring, forsoning og transformasjon.

Familieoppstilling er Systemisk Konstellasjonsarbeid – en metode der rører, beveger, og som kan balansere de systemiske strukturer og mønstre der hindre vårt frie livsuttrykk.
Metodens enkelhet og effektfulle virkning kaster ofte et nytt lys over problemstillinger og forviklinger i det systemiske feltet som det ellers kan være vanskelig å få øye på.
Når du opplever og erfarer de energetiske prinsipper der preger et felt, kan blokkeringer oppløses og den energetiske balanse gjenopprettes. Med fokus på integrering av ressurser, opplever mange at dette arbeide formidler en nærende kraft som skaper helhet.

Oppstillingsarbeidet kan åpne for nye måter at forstå os selv, hinannen og verdenen på. Det er en metode med et stort potensial i en brytningstid der krever mod til forandring, forsoning og transformasjon.

Kurset krever ingen forutsetning og kjenner du ikke til dette arbeide kan du glede deg til å la deg rører og beveger.

Kursholder er Barbra Coco Laurre der som en av de første der bragte konstellasjon arbeidet til Norden. Hun er utdannet av Bert Hellinger og har arbeidet med metoden i mere end 25 år. Med rig erfaring og utallige oppstillinger bak sig er hun en stor kapasitet på dette område. Hun holder oppstillings kurs både i Danmark og Norge.

Kursinformasjon

Familiekonstellasjon i Oslo

P.t. ingen dato for neste kurskvel

Hvor
Welhavens gate 1, 0166 Oslo

Finn vei

Pris og påmeldning

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere