Stemmecoaching

stemmecoaching

"Å kjenne din stemme er å kjenne deg selv."

Personlig stemmetrening og stemmecoaching

Trenger du til at frigjøre din stemme, få mer gjennomslagskraft eller lære å bruke din stemme mer fritt og spontant? Da kan du ha glede av at å jobbe med personlig stemmetrening.

Gjennom stemmecoaching hos Creationwork får du muligheten til å utforske din egen stemme ved hjelp av enkle stemmeteknikker som kan skape store forandring både i ditt uttrykk og i din hverdag. Stemmetrening kan gjøre at stemmen din kan åpne opp for mer flyt i din kropp, styrke din pust og din personlige gjennomslagskraft.

Ved hjelp av enkle teknikker kan du få en mer klangfull og balansert stemme.

I personlig stemmetrening lærer du å bruke hele kroppen som din stemme slik at din stemme blir mer balansert, levende, og fyldigere. Stemmecoaching er derfor effektiv hvis du føler behov for frigjøring av stemmen din.

Dynamisk stemmecoaching – Syng deg fri

Du kan også utforske de spesifikke temaer som er knyttet til din stemme og arbeide følelsesforløsende med stemme i individuell stemmetrening.

De problemene vi har med stemmen, pusten eller uttrykket vårt handler ofte om følelser. Du kan bruke stemmen din til å løse opp for følelsesmessige blokkeringer. Stemmen er et fantastisk redskap i dette arbeidet å kan forløse dype følelsesmessige blokkeringer.

Dynamisk stemmeterapi handler grunnleggende om å finne din egen stemme gjennom stemmecoaching. Det handler om å finne tilbake til de sidene i deg selv som du i løpet av livet har avskåret deg fra, åpne for dine skjulte og glemte ressurser og på den måten bli hel.

Kursinformasjon

For individuel stemmetrening eller stemmeterapi

Booking av time

Kontakt

Kontakt gjerne Barbra for å avtale en time på
Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Sted

Creationwork
Sankt Olavs gate 32
0166 Oslo
(inngang fra Christian IV`s gate, ved Aimo Park)

Klikk for veibeskrivelse her

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere