Mindfulness og livsglede

mindfulness og livsglede

Dette kurs gir deg mulighet for å fordype deg i mindfulness og finne kreativ næring, og mere livsglede.

Når du fordyper deg i meditasjon og mindfulness vil du oppdage at du naturlig blir mere kreativ og finner løsninger på problemer som du ikke så som muligheter før.

Uansett de utfordringer du har i livet akkurat nå, er der et sted i deg hvor du kan hente næring, inspirasjon og oppakning. Det skal vi finne, og bygge bro mellom deg og dit kreative selv.

Gjennom kreative øvelser, mindfulness meditasjon og samtaler vil dette unike kursforløp lære deg:

• Hvordan du kan leve livet øyeblikk for øyeblikk med sikkerhet, fleksibilitet og kreativitet i hverdagen.
• Hvordan meditasjon og kreativitet kan redusere stress og styrker livsglede.
• Hvordan du kan bruke mindfulness som et kreativt og inspirerende redskaper til å møte livets utfordringer.
• Hvordan skape en konstruktiv kontakt med din indre kritiker/dommer, og gå nye veier fordi det føles riktig.

Kreativitet er innbygget i oss fra tidenes morgen og spiller inn i alle livssammenhenger. Det er kjernen i det å være et skapende menneske og helt avgjørende for vår fellesmenneskelige utvikling.

Kreativitet handler også om hvordan vi er tilstede i livet og med hinannen. Det handler om nærvær om kontakt og relasjon, og om hvordan vi skaper våre liv. Derfor invitere dette kursforløp deg også til å utforske kreativitet som en bærende livs-kraft i kunsten å leve et lykkelig liv.

Forskning viser at mindfulness og kreativitet går hånd i hånd, at mindfulness booster kreativiteten og omvendt. For ikke bare utvider kreativiteten vår mentale horisont og gir oss nye perspektiver, den frigjør oss også fra automatiske vaner, mønstre og ubeviste gjentagelser, så vi kan handle med styrke, og ut fra klarhet og visshet.

Mindfulness meditasjon hjelper os til å se klart – både i møtet med oss selv og med verdene omkring oss. Sansene våkner, sensualiteten våkner, kroppen kjennes tydeligere og øyeblikkets fargespill blir mere levende og nyansert. Mindfulness meditasjon lære oss at livet leves og oppleves her og nå.

Forutsetning for å delta: Alle kan være med. Det kan være en fordel at du har deltatt på et mindfulnesskurs tidligere, men det er ikke et krav for deltagelse.

På dette kurs vil du være i trygge hender hos erfaren kursleder Barbra Coco Laurré. Med sin baggrund som skuespiller har hun gjennom mere en 30 år undervist i kreative prosesser, meditasjon, scenisk uttrykk, kropp, stemme og bevissthet. Dertil er hun utdannet mindfulnessunderviser og sertifisert mindfulnessinstruktør, (MBSR, MBCT og MBCL).

Kursholder er Barbra Coco Laurré.

Kursinformasjon

Tid

2019
21.–22. september
Lørdag kl. 10-17
søndag kl. 10-16

Pris og påmeldning

3.300,-
Påmelding skjer ved innbetaling av kursavgift.

Påmeldingen er bindende.

Sted

Creationwork, Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

Kontakt

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921