Mindfulness og kreativitet

Å utforske kreativtetens kilde

Vanetanker, forestillinger og de indre narrative som vi gjentagende forteller os selv, er med til å tildekke kreativitetens kilde. Denne kursrekke handler om å åpne for kreativitet og flyt. Om å lade opp, om livsglede og om gå nye veie.

Vi vil undersøke kreativitets kilde gjennom et mangfold av uttrykk. Undersøke hva som treng for å kunne både tenke og skape nyt.

Vanenes kraft versus nærvær i øyeblikket

Det er ikke alltid let at prøve å gjøre ting annerledes så lenge vi bliver i komfortsonen av vanetankenes kraftfulle overbevisning, og de tankemønstre der begrenser os. Gjennom meditasjon og kreative oppmerksomhets-øvelser vil kurset lærer deg å lytte innover, til der hvor friheten, leken og inspirasjonen bobler, og la uttrykket oppstår i øyeblikket.

Den indre kritiker og det kreative rom

Å forholde os til den indre kritiker er helt avgjørende for at være i flyt og i et positivt drive Hvordan omgås med den indre kritiker for å skape plass til deg og ditt uttrykk. Du vil lærer deg kunsten å feile som en vei til å nå dine mål!

Å være i pausene – hva skjer der?

Dette kurs handler også om å blive langsommere, og lære stilheten å kjenne – hvor full den er og hvor trykt det kan være å hvile i ikke-å-vide og i ikke-gjøren. I denne stillheten, i det å lytte innover inn over våkner kreativiteten og livsgleden.

Kursets lærer deg

  • Å åpne sinnet for både fokusert og divergent tenkning, så du kan samle og integrere nye idéer, og bli bevisst nye impulser.
  • Å oppdage nye muligheter bak begrensende tankemønstre, og tillate deres unikhet. Rett og slet «laste ned» de nye impulser fra der de venter på at bliv oppdaget av deg.
  • Mot til å følge dine idéer hvor de enn tar deg, bryte med gamle vaner og gå med din kreative flyt i tillit til at du har hva som skal til for å takle de utfordringene som oppstår underveis.
  • Kunsten å feile som en vei til å nå dine mål.

Alle som føler sig motivert til å delta er velkommen.

Kursinformasjon

Tid

p.t. inge kurs

Pris og påmelding

Kurspris 4.200.-

Sted

Creationwork
Welhavens gate 1, 0166 Oslo

Finn vei her

 

Kursleder

På dette kurs vil du være i trygge hender hos erfaren kursleder Barbra Coco Laurré.  Med sin baggrund som skuespiller har hun gjennom mere en 33 år undervist i kreative prosesser, meditasjon, scenisk uttrykk, kropp, stemme og bevissthet. På dette kurs formilder hun gjennom øvelser og kreative prosesser sin innsikt og erfaring som helt sikkert vil inspirere deg og hjelper deg videre mod dine mål.

Kontakt

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere