Mindfulness og et streif av Zen

zen og mindfulness

Just This Moment

Dette kurs er for deg der ønsker kontinuitet og fordypelse i din mindfulnesspraksis.

I løpet av et år vil vi mødes ca. hver 3. uke.  Hver samling vil gi deg inspirasjon til videre fordypelse for de kommende uker.  Noen av meditasjonene vil følge årstidene, og hver kvel vil have sitt eget tema som vil inspirere deg til videre fordypning av din egen praksis.

Mindfulness har sine røtter i den buddhistisk filosofi og tradisjon. I dag er denne visdom sekulær og er kjent verdenen over som mindfulness. Et av de helt sentraler punkter i zen-meditasjon er, som vi også kjenner fra mindfulness-meditasjonspraksis, valgløss oppmerksomhet (choiceless awareness).  Denne våkenhet i øyeblikket – bare dette øyeblikk – hvor alt får lov at komme og gå som det er, er noe av det der gjennom året vil lærer os noe om kontakt og forbunnethet.

Ved å følge gruppen i et år vil du oppleve hvordan din meditasjonspraksis fordypes og hvordan følelse av ro, sammenhæng og velvære vil blive en tydeligere del av din hverdag.

Påmelding skjer for ét år av gangen, altså i alt 13 samlinger. Det er mulig du ikke kan komme hver gang, bare prøv å få det til så godt du kan. Vi vil være en lukket gruppe for hele året.

Kursinformasjon

Tid

Mandager kl. 18.30 – 20.30

2019
 28. oktober, 18. november, 9. desember

2020
13. januar, 3. februar, 24. februar, 16. mars, 30. mars, 20. april, 11. mai, 8. juni, 24. august, 14. september

Pris

4.400.-

Påmelding

Sted

Grinidammen, 10 1359 Eiksmarka

Kontakt

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere