Mindfulness utviklingsgruppe

6 måneders treningsforløp for mindfulnessinstruktører og andre med mindfulnesserfaring

Dette kurs er for deg der søker videreutvikling og vedlikehold av dine ferdigheter som mindfulnessinstruktør, eller som ønsker å fordype deg i oppmerksomt nærvær og meditasjon Vi vil fordype oss i mindfulness meditasjon, det kreative nærvær, medfølelse og hjertets åpne rom.

Hver samling vil være et frirom hvor du kan være sammen med deg selv på en annen måte enn det som regel er mulig i hektisk hverdag. Her kan du lade opp og finne ny energi gjennom stillhet og nærvær, og oppdage det liv som oppstår i ”ikke-gjøren” (non-doing).

Vi kan alle ha bruk for å kunne hvile i den freden som finnes innerst i hjertet, og med større åpenhet kunne lytte inn i et dypere nivå av tilværelsen.

Denne prosessen lar oss se mer enn vi kunne se før, viser oss hvordan vi kan kultivere medfølelse for oss selv og andre, og stå mere stødig i møtet med livets utfordringer.

Du vil få tid til å stoppe opp, samle energien og møte aspekter av livet ditt med vennlighet og klarhet. Når vi møter det som dukker opp med medfølelse kultiverer vi på samme tid også nye måter å skape, handle og ta beslutninger på.  Vi er tilstede i verdenen på en annen måte, og det utgjør en forskjell.

Kurset gir også mulighet for både faglig og personlig supervisjon.

Forutsetning for å delta: Kurset henvender seg til alle som allerede har en grunnleggende erfaring med mindfulness og meditasjon.

Gruppen vil være den samme alle 4 samlingene.

Videregående mindfulnesskurs 6 måneders utviklingsforløp

Kursholder er Barbra Coco Laurré.

Tid

2018
17.-18. november

2019
19.-20. januar
2.-3. mars
11.-12. mai

Lørdag kl. 10-17  og søndag kl. 10-16

Pris
 og påmeldning

Pris 
8.600.-

(Påmeldingen er bindende)

Sted

Grinidammen, 10
1359 Eiksmarka

Kontakt

info@creationwork.org
Tel. 910 01 921