6 ukers mindfulness forsetterkurs

6 ukers mindfulness forsetterkurs

Har du tidligere deltatt på et mindfulnesskurs og ønsker en fortsettelse vil jeg anbefaler dette kurs.

Dette mindfulness fortsetterkurs er for deg der har gått på et mindfulnesskurs før og som har lyst til at oppdage nyt, lærer mere om stressmestring, og om det å bli vennligere med deg selv.

Her vil du finne ny inspirasjon og gode øvelser som med helt sikkert bringer deg videre. Kurset kan med fordel tas som et forsetter-kurs efter et 8 ukers av stressreduksjonskurs (MBSR).

Dette 5 ukers mindfulness kurs danner rammen for mindfulness øvelser, meditasjon og refleksjoner der lærer oss hvordan vi kan have større medfølelse for oss selv og andre, og stå stødig i møtet med livets utfordringer.

Hvordan vi kan komme ut av stress-spiralen og inn i en tryggere og nærende relasjon til oss selv og andre? Du har sikkert oppdaget at en vennlig innstilling overfor deg selv ikke alltid er så let. Å møte deg selv med støtte og vennlighet, med medfølelse og større aksept er noe du naturlig kan vokse inn i gjennom å fordype oppmerksomt nærvær og mindfulness meditasjon.

Forutsetning for deltakelse

For å kunne delta må du ha erfaring med mindfulness, f.eks. ved å ha gått et helgekurs eller 8 ukers MBSR kurs hos Creationwork eller annet steds, eller i annen sammenheng har erfaring med meditasjon og mindfulness.

Kursleder

Barbra Coco Laurré Barbra har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktørutdannelse fra Danmark , og er sertifisert MBSR, MBCT og MBCL Mindfulnessinstruktørinstruktør. Med sine mere end 33 års undervisningserfaring er du derfor i de beste hender.

Kursinformasjon

Tid

6 onsdager kl. 18.30-21.00
22. april – 27. mai  2020

Pris og påmeldning

Pris:: 3.900.-

Sted

Creationwork,
Furukollen helsehus
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sanvika
Klikk for veibeskrivelse her

Kontakt

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Abonner på vårt nyhetsbrev
ErrorHere