creationwork_logo_2015.png

GJESTELÆRERE PÅ MINDFULNESSINSTRUKTØRUTDANNELSEN

ves_profil_.png

Veslemøy Merton

 PSYKOLOG OG KROPSPSYKOTERAPEUT  

Veslemøy Merton arbeider på A. Senteret, Kirkens Bymisjon i Oslo. Spesialisthelse- tjeneste innen rusbehandling. Bodynamic analyse 4-årig utdanning i kroppspsykoterapi. Spesialisering innen klinisk familiepsylologi. Fordypning i stressmestring, traumearbeid, kroppsorientert nærværstrening, mindfulness og meditasjon. Etterutdannelsesforløp i nevro- affektiv psykoterapi med Susan Hart og Marianne Bentzen.

Veslemøy underviser på mindfulness instruktørutdannelsen i nevroaffektiv psykoterapi, og chok/traume i relasjon til mindfulness.


 

johannes-mindfulness2.jpg

Johannes Ibel

 KYODO-INSTRUKTØR 

Johannes Ibel er instruktør, styreleder og klublege for Oslos Kyudo Kyokai (tradisjonell japansk bueskyting).
Han er desuten allmennlege, og jobber også med idrettsmedisin og ortopedisk medisin.
På mindfulnessinstruktør-utdannelsen introdusere og underviserJohannes i japansk bueskyting
Han trener i lisens fra NIF 2012 kyūdō siden 1986

mindfulnessinstruktoer-utdannelse.jpg

runa_profil_.png

Runa Rebne

 DANSER OG YOGALÆRER 

Runa Rebne har en treårig ”Dance certificate” utdannelse fra London
Contemporary Dance School (1983-86).

En utdannelse i massasjeterapi og coaching fra nordlyscenteret i danmark (1999-2003).

I tillegg til 1. modul av yogalærerutdannelse og  medisinsk yogalærerutdannelse har hun diverse kurs i butoh-dans, yoga, meditasjon og personlig fordypelsesarbeide igjennom de siste 27 årene. Siden 1986 har hun arbeidet som danser, og siden 1992 undervist i yogabasert trening ved ulike danse og skuespiller-utdanninger.

Runa underviser i yoga på mindfulnessinstruktør utdannelsen og på The Artist.


 

tone_profil_.png

Tone Arneberg

 PSYKOLOG 

Tone Johanne Arneberg er spesialist i klinisk voksenpsykologi og er vår faglige veileder og seminarutvikler. Hun har bred klinisk erfaring fra psykisk helsevern for voksne (rusbehandling, akuttarbeid og rehabilitering) samt barne- og familievern. I dag er hun fast ansatt ved Høgskolen i Oslo og Akershus, institutt for atferdsvitenskap, med emne ansvar og undervisning i psykologi og pedagogikk.

Tone har også jobbet som redaktør for og oversetter av psykologisk faglitteratur knyttet til tilknytningsteori, relasjonell kommunikasjon, mentaliseringsbasert terapi, ACT og MBSR/MBCT.

Tone formidler sin viden om hjernen, og det nyeste innom hjerneforskning i rellasjon til mindfulness på mindfulness instruktørutdannelsen.


 

 

© 2017 mindfulness-creationwork.no