creationwork_logo_2015.png

STEMME COACHING

banner_1_.jpg

 

PERSONLIG STEMMETRENING

PERSONLIG STEMMETRENING
Trenger du til at frigjøre din stemme, få mer gjennomslagskraft eller lære å bruke din stemme mer fritt og spontant kan du ha glede av at jobbe med personlig stemmetrening.

Du får muligheten til å utforske din egen stemme ved hjelp av enkle stemmeteknikker der kan skape store forandring både i ditt uttrykk og i din hverdagen.

Stemmen din kan åpne op for mer flyt i din kropp, styrke din pust og din personlige gjennom slagskraft

Ved hjelp av enkle teknikker kan du få en mer klangfull og balansert stemme

I personlig stemmetrening lærer at bruke hele kroppen som din stemme slik at din stemme blir mer balansert, levende, og fyldigere.


"AT KJENNE DIN STEMME
ER AT KJENNE DEG SELV."


 

 

DYNAMISK STEMMETERAPI

SYNG DEG FRI 
Du kan også utforske de spesifikke temaer der er knyttet til din stemme og arbeide følelsesforløsende med stemme i individuell stemmetrening

De problemene vi har med stemmen, pusten eller uttrykket vårt handler ofte om følelser. Du kan bruke stemmen din til å løse opp for følelsesmessige blokkeringer. Stemmen er et fantastisk redskap i  dette arbeidet å kan forløse dype følelsesmessige blokkeringer.

Dynamisk stemmeterapi handler grunnleggende om å finne din egen stemme. Det handler om å finne tilbake til de sidene i deg selv som du i løpet av livet har avskåret deg fra, åpne for dine skjulte og glemte ressurser og på den måten bli hel.

Du lærer å synge deg fri, å gi det uttrykk som lever i de.

 

INFO

For individuel stemmetrening
eller stemmeterapi

Kontakt Barbra Coco Laurré
Tel. 910 01 921
Info@creationwork.org

STED
Grini Mølle
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

Send en mail.

mail_boks.png

© 2018 mindfulness-creationwork.no