Videregående mindfulnesskurs - 8 ukers MBCL kurs

creationwork_logo_2015.png

VIDEREGÅENDE 8 UKERS MINDFULNESSKURS I OSLO

 

 

8-UKERS MINDFULNESS FORTSETTERKURS

Dette mindfulness-fortseterkurs er for deg der har gått på et mindfulnesskurs før og som har lyst til at oppdage nyt, lærer mere om stressmestring, og om det å bli vennligere med deg selv.

Har du tidligere deltatt på et mindfulnesskurs og ønsker en fortsettelse vil jeg anbefaler dette kurs. Her vil du finne ny inspirasjon og gode øvelser som med helt sikkert bringer deg videre.
Kurset kan med fordel tas som et forsetter-kurs efter et 8 ukers av stressreduksjonskurs (MBSR).

Dette 8 ukers mindfulness kurs danner rammen for mindfulness øvelser, meditasjon og refleksjoner der lærer oss hvordan vi kan have større medfølelse for oss selv og andre, og stå stødig i møtet med livets utfordringer.


Love the life you live, live the life you love

Bob Marley


Hvordan vi kan komme ut av stress-spiralen og inn i en tryggere og nærende relasjon til oss selv og andre?  Du har sikkert oppdaget at en vennlig innstilling overfor deg selv ikke alltid er så let. Å møte deg selv med støtte og vennlighet, med medfølelse og større aksept er noe du naturlig kan vokse inn i gjennom å fordype oppmerksomt nærvær og mindfulness meditasjon.  

Forutsetning for deltakelse: For å kunne delta må du ha erfaring med mindfulness, f.eks. ved å ha gått et helgekurs eller 8 ukers MBSR kurs hos Creationwork, eller i annen sammenheng har erfaring med meditasjon og mindfulness.


Barbra Coco Laurré
Barbra har siden 1985 jobbet med meditasjon og mindfulness under veiledning av flere kompetente lærere, og har som mindfulnessinstruktør en 3-årig instruktørutdannelse fra Danmark , og er sertifisert MBSR, MBCT og MBCL instruktør. Med sine mere end 33års undervisningserfaring er du derfor i de beste hender.


 

paameld_knap_roed_.png

INFO

TID
8 onsdager kl. 18.30 – 21.00
10. oktober  – 5. desember 2018
(24. oktober er ikke kurs)

STED
Creationwork
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

PRIS
4.800.-

PÅMELDNING
Påmeldning skjer via mail : info@creationwork.org

For ytterligere opplysninger
info@creationwork.org
tlf. 910 01 921

Kursholder er mindfulnessunderviser og
certificert MBSR/MBCT og MBCL Mindfulnessinstruktør Barbra Coco Laurré (les mere her).

 

 


 

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.
 

© 2018 mindfulness-creationwork.no