søker du stressmestring å vil lære deg mindfulness? vi har mange spennene kurs. Les mere her!

creationwork_logo_2015.png

Stressmestring og mindfulness
i Eidsvoll, Råholt & Hurdal 

Mindfulness i Hurdal
med Barbra Coco Laurré

Søndag 7. maj kl 10 - 16 i Økolandsbyen
Pris: 950.-

- Lever du ditt liv – eller prøver du å overleve stresset?  -

En introduksjon til mindfulness med foredrag, samtale, øvelser og meditasjon.

Mindfulness har lenge været kjent som vor tids mest effektive metode til stressreduksjon.
Det handler om å være menneske i en tid med mange utfordringer, turbulens og uforutsigelighet. Om hvordan kan vi finne større stabilitet og ro, utvikle vor evne til nærvær og leve meningsfulle liv.

Mindfulness kan hjelpe deg med å komme ut av  stresshjulet og gjenfinne kontakte med her og nu, med dine livsverdier og det som virkelig gir deg næring og overskudd.


Vi kjenner nok alle til tidsklemma og daglig å stå i krevende utfordringer, men du behøver slett ikke å ha stress for å ha et stor utbytte og glede av mindfulness.
Som en av de mest anerkjente metoder kan du gjennom mindfulness oppleve økt livskvalitet og indre ro, og finne fornyet styrke til livets mange utfordringer.

Mindfulness er  nærværs-treningen, og lærer oss å være her og nu. Du vil erfare hvordan tanker og følelser skaper dit liv, og du vil få større bevissthet om dine valg.

Teknikerne er enkle og du behøver ikke ”tro” på mindfulness for at have stor glede av metoden. Kurset er bygget opp på den måte at du selv kan undersøke og erfare hva mindfulness er, og om metoden kan gjøre for deg og dit liv.

"ESSENSEN AV MINDFULNESS ER Å VÆRE NÆRVÆRENDE I DITT LIV. Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA DER DU SYNES DU "BURDE VÆRE" TIL HER OG NÅ.

Å KUNNE FLYTTE OPPMERKSOMHETEN FRA FORTID OG FREMTID INN I NUET, LÆRER OSS AT DET ER HER LIVET LEVES OG OPPLEVES."
Barbra Coco Laurré

Her er noen av de kvaliteter du kan utvikle gjennom mindfulness:

  • Å stå stødig i deg selv
  • Økt selvaksept
  • Større vennlighet over for deg selv
  • Stilne tankespinn
  • Indre ro og stilhet
  • Redusert stress i tanker og kropp
  • Økt konsentrasjon og tilfredshet
  • Mestringsglede og livslyst

Forskning
Forskning viser at bare 20 minutters meditasjon om dagen skaper målbare positive forandring i hjernen og senker stressnivået i kroppen. Forskningen bekrefter også positive endringer i form av økt livskvalitet, ro og nærvær ved vedvarende trening.

Selv om mindfulness har sine røtter 2500 år tilbake i den buddhistiske filosofi, er det ikke en religion, men en måte at være mere tilstede i livet på. En metode der hjelper deg til at leve mere her og nu, i kontakt med dine indre verdier og det der betyder nået for deg i dit liv.

Hvor brukes mindfulness
I dag brukes mindfulness i mange sammenhenger. Mange leger anbefaler mindfulness som den beste metoden til stressreduksjon og stressmestring. Psykologer og terapeuter bruker mindfulness  til selvregulering av vanskelige følelser og forebyggelse av tilbakefall ved depresjon hos deres klienter. Også i yrkeslivet, hos toppledere, i ledelsesgrupper, i undervisning på høgskoler, idrettshøyskoler og  Forsvaret , og i mange kreative sammenhengen har mindfulness fått bred innpass og anerkjennelse. Både som stressmestring  og som en metode til selvinnsikt og større livskvalitet.

 paameld_knap_roed_.png

 INFO

 NESTE MINDFULNESS KURS I HURDAL

 TID
 SØNDAG 7. MAJ KL. 10 - 16

 PRIS
 950.-
 Påmeldning skjer ved innbetaling av kursbeløp.
 Påmeldingen er bindende.

 STED
Hurdal Økolandsby, Fremtidssmia Økologiske Næringssenter, Vestsidevegen 71, 2090 Hurdal.

 Påmelding og ytterligere informasjon:
 Mail: info@creationwork.org

 Tel. 910 01 921

 Kursholder er mindfulnessunderviser og
 certificert MBSR Mindfulnessinstruktør Barbra Coco Laurré (les mere her).

© 2018 mindfulness-creationwork.no