videregående mindfulnesskurs

creationwork_logo_2015.png

MINDFULNESS - UTVIKLINGSGRUPPE

FOR MINDFULNESSINSTRUKTØRER OG ANDRE MED MINDFULNESSERFARING.

6 måneders treningsforløp

Dette kurs er for deg der søker videreutvikling og vedlikehold av dine ferdigheter som mindfulnessinstruktør, eller som ønsker å fordype deg i oppmerksomt nærvær og meditasjon Vi vil fordype oss i mindfulness meditasjon, det kreative nærvær, medfølelse og hjertets åpne rom.

Hver samling vil være et frirom hvor du kan være sammen med deg selv på en annen måte enn det som regel er mulig i hektisk hverdag. Her kan du lade opp og finne ny energi gjennom stillhet og nærvær, og oppdage det liv som oppstår i ”ikke-gjøren” (non-doing).

Vi kan alle ha bruk for å kunne hvile i den freden som finnes innerst i hjertet, og med større åpenhet kunne lytte inn i et dypere nivå av tilværelsen.
Denne prosessen lar oss se mer enn vi kunne se før, viser oss hvordan vi kan kultivere medfølelse for oss selv og andre, og stå mere stødig i møtet med livets utfordringer.

Du vil få tid til å stoppe opp, samle energien og møte aspekter av livet ditt med vennlighet og klarhet. Når vi møter det som dukker opp med medfølelse kultiverer vi på samme tid også nye måter å skape, handle og ta beslutninger på.  Vi er tilstede i verdenen på en annen måte, - og det utgjør en forskjell.

Kurset gir også mulighet for både faglig og personlig supervisjon.

Forutsetning for å delta: Kurset henvender seg til alle som allerede har en grunnleggende erfaring med mindfulness og meditasjon.

Gruppen vil være den samme alle 4 samlingene.


 
paameld_knap_roed_.png

 INFO

VIDEREGÅENDE MINDFULNESSKURS
6 måneders utviklingsforløp

 2018
 17. - 18. november

 2019
 
19. - 20. januar
  2. -3. mars
  11. – 12. mai

 TID: Lørdag kl. 10 – 18, søndag kl. 10 – 16

 PRIS
 8.600.-
 Påmeldning skjer ved innbetaling av kurspris: 8.600.-
 på konto: 86016457800
 
Danske Bank (Norge)

 Påmeldingen er bindende.

 STED
 Creationwork
 Grinidammen 10
 1359 Eiksmarka

 Mail: info@creationwork.org
 Tel. 910 01 921

 Kursholder er Barbra Coco Laurré. 


 

© 2018 mindfulness-creationwork.no