Mindfulness og kreativitet

creationwork_logo_2015.png

Meditasjon og livsglede

MINDFULNESS, MENDITASJON OG LIVSGLEDE Gem

Dette kurs gir deg mulighet for å fordype deg i mindfulness og finne kreativ næring, lek og spontanitet. Du behøver ikke oppleve deg selv som særlig kreativ for å kunne delta, kurset er for alle.

Når du fordyper deg i meditasjon og mindfulness vil du oppdage at du naturlig blir mere kreativ og finner løsninger på problemer som du ikke så som muligheter før. Kurset, som går over 3 helger, fordyper forbindelsen mellom meditasjon og kreativitet.

Gjennom kreative øvelser, mindfulness meditasjon og samtaler vil dette unike kursforløp lære deg:

  • Hvordan du kan leve livet øyeblikk for øyeblikk med sikkerhet, fleksibilitet og kreativitet i hverdagen.
  • Hvordan meditasjon og kreativitet kan styrker livsglede og åpne for et kreativt flow.
  • Hvordan du kan bruke kreativitet og mindfulness som inspirerende redskaper til å møte livets utfordringer.
  • Hvordan skape en konstruktiv kontakt med din indre kritiker/dommer.

Kreativitet er innbygget i oss fra tidenes morgen og spiller inn i alle livssammenhenger. Det er kjernen i det å være et skapende menneske og helt avgjørende for vår fellesmenneskelige utvikling.

kreativitet handler også om hvordan vi er tilstede i livet og med hinannen. Det handler om nærvær om kontakt og relasjon, og om hvordan vi skaper våre liv. Derfor invitere dette kursforløp deg også til å utforske kreativitet som en bærende livs-kraft i kunsten å leve et lykkelig liv.

 

Forskning viser at mindfulness og kreativitet går hånd i hånd, - at mindfulness booster kreativiteten og omvendt. For ikke bare utvider kreativiteten vår mentale horisont og gir oss nye perspektiver, den frigjør oss også fra automatiske vaner, mønstre og ubeviste gjentagelser, så vi kan handle med styrke, og ut fra klarhet og visshet. Kreativitet er også motet til å gå nye veier fordi det føles riktig, og kunsten å lytte dypere både innover og utover.

Mindfulness meditasjon hjelper os til å se klart - både i møtet med oss selv og med verdene omkring oss. Sansene våkner, sensualiteten våkner, kroppen kjennes tydeligere og øyeblikkets fargespill blir mere levende og nyansert. Mindfulness meditasjon lære oss at livet leves og oppleves her og nå.

Gjennom mindfulness meditasjon, samtale og kreative øvelser gir kurset deg mulighet for indre fordypelse. I ukene mellom samlingene vil du, om du ønsker det, få mulighet til å utforske øvelser der styrker nærværet og evnen til å bevare et kreativt flow.

Forutsetning for å delta: Alle kan være med. Det kan være en fordel at du har deltatt på et mindfulnesskurs tidligere, men det er ikke et krav for deltagelse.


På dette kurs vil du være i trygge hender hos erfaren kursleder Barbra Coco Laurré. Med sin baggrund som skuespiller har hun gjennom mere en 33 år undervist i kreative prosesser, meditasjon, scenisk uttrykk, kropp, stemme og bevissthet. Dertil er hun utdannet mindfulnessunderviser og sertifisert mindfulnessinstruktør, (MBSR, MBCT og MBCL).

paameld_knap_roed_.png

INFO

MEDITASJON OG LIVSGLEDE

2018
10.- 11. Mars
26. - 27. mai
8.-9. september

Lørdag kl. 9.30 – 18, søndag kl. 10 – 16

PRIS
6.400.-
Påmelding skjer ved innbetaling av depositum på 2.000.
Påmeldingen er bindende.
Restbetaling (4.400
-) skjer 14 dager innen kursstart.

STED
Creationwork
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

Mail: info@creationwork.org
Tel. 910 01 921

Kursholder er Barbra Coco Laurré. 

 

© 2018 mindfulness-creationwork.no