kreativitet og mindfulness

creationwork_logo_2015.png

KREATIVITET OG MINDFULNESS

Å UTFORSKE KREATIVTETENS KILDE

Vanetanker, forestillinger og de historier vi gjentagende forteller os selv er med til at dekke for kreativitetens kilde. Denne kursrekke handler om å åpne for tilgangen, om å lade opp, gi slip og gå nye veie.

Vi vil dykke ned i essensen av kreativitet. Se på hvilke tanker, følelser og mønstre der gjentager sig så det er vanskelig at skape nyt. Kurset vil også gi deg gode redskaper til å kunne lytte til det indre kreative flow som oppstår i øyeblikket.

VANENES KRAFT VERSUS KREATIVITET
Det er ikke nok at prøve at gjøre ting annerledes så lenge vi bliver i komfort sonen av det kjente og trygge. Vi må oppdage de tankemønstre der holder os fast, og finne motet til å lytte til de inspirerende tanker og impulser der ligger like bak, - begravet og overdøvet av vanetankenes kraftfulle overbevisning.

DEN INDRE KRITIKER OG DET KREATIVE ROM
At vi forholde os til den indre kritiker er helt avgjørende for at være i flow og i en positiv drive. Som en vesentlig del av vårt forsvar er den meget overbevisende i sitt forsøk på at hindre os i at feile, og ødelegger på sin egen måte kreative impulser og positive emosjoner. Hvordan omgås med den indre kritiker og næres av intuisjonens kilde?

 

Når den indre kritiker blir en god støtte i stedet for ødeleggende kan vi have stor glede av dens anvisninger. Men først må vi skape et rom hvor vi kan være uforstyrret av dens påvirkninger.

Å BLI STILLE OG VÆRE I PAUSENE - HVA SKJER DER?
Dette kurs handler også om å blive langsommere, og lære stilheten å kjenne – hvor full den er og hvor trykt det kan være å hvile i ikke-å-vide og i ikke-gjøren. I denne stillheten, denne lytten innover våkner kreativiteten.

KURSETS LÆRER DEG 3 FERDIGHETER

1)   Å åpne sinnet for både fokusert og divergent tenkning, så du kan samle og integrere nye idéer, og bli bevisst nye impulser.

2)   Å oppdage de ideene som dukker opp, og tillate deres unikhet. Rett og slet `downloade´ dem fra der de venter på at bliv oppdaget av deg.

3)   Mot til å følge dine idéer uansett hvor de tar deg hen, bryte med gamle vaner og gå med ditt kreative flow i tillit til at du har hva som skal til for å takle de utfordringene som oppstår underveis.

Alle som føler sig motivert til å delta er velkommen.


KURSLEDER
På dette kurs vil du være i trygge hender hos erfaren kursleder. Barbra Coco Laurré.  Med sin baggrund som skuespiller har hun gjennom mere en 30 år undervist i kreative prosesser, meditasjon, scenisk uttrykk, kropp, stemme og bevissthet. På dette kurs formilder hun gjennom øvelser og kreative prosesser sin innsikt og erfaring som helt sikkert vil inspirere deg og hjelper deg videre mod dine mål.

 

 
 
paameld_knap_roed_.png

  INFO

   KREATIVITET OG MINDFULNESS
   kurs over 3 helger

   2018
   22.- 23. september
   24.- 25. november
   2019

   26. - 27. januar


   Lørdag kl. 10 - 18
   Søndag kl. 10 - 16

   PRIS
   6.400.-
   Påmeldning skjer ved innbetaling av
   depositum på 2.000.
   Påmeldingen er bindende.
   Restbetaling (4.400.-) skjer 14 dager
   innen kursstart.

   STED
   Creationwork
   Grinidammen 10
   1359 Eiksmarka

   Mail: info@creationwork.org
   Tel. 910 01 921

   Kursholder er Barbra Coco Laurré Gem

 

© 2018 mindfulness-creationwork.no